"Ik ben Cindy!"

Kwaliteiten

Veelzijdig

Innovatief

Efficiënt

Resultaatgericht

No nonsens

Secuur

Betrouwbaar

Loyaal

Even voorstellen

Hallo, ik ben Cindy!

Ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Samen met mijn partner woon ik in het dorpje Haarle wat in het mooie Overijssel ligt. 

Hobby's
In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond op de Sallandse Heuvelrug - wat praktisch naast de deur ligt -, lees ik een spannend boek of ben ik in de tuin aan het werk. Ik kijk graag een goede film, in de bioscoop of lekker thuis op de bank, en ik ben altijd op zoek naar leuke koffietentjes of knusse restaurantjes. Mijn favoriete eten is Italiaans.

Ervaring
Ik heb meer dan 20 jaar in ondersteunende functies gewerkt, onder andere als juridisch secretaresse bij een groot internationaal juridisch kantoor op de Zuidas en in de Randstad, als opleidingscoördinator en adviseur en als management-assistente bij de Provincie Overijssel.

Heden
Inmiddels heb ik ook ruime ervaring als zelfstandige virtual assistant. Ik werk voor diverse ZZP'ers en bedrijven en ondersteun hen op secretarieel, organisatorisch en technisch gebied. Dit doe ik vanuit huis maar ook op kantoorlocatie.

Regelaar
Ik ben een rasechte regelaar, met ruime ervaring in het plannen, organiseren, structureren en optimaliseren van werkzaamheden en processen. Mijn motto is: doe dingen zo efficiënt, effectief en praktisch mogelijk.

Profielfoto

 

"Ik help je graag om jouw bedrijf verder te professionaliseren en te laten groeien."