"Ik ben Cindy!"

Kwaliteiten

Veelzijdig

Innovatief

Efficiënt

Resultaatgericht

No nonsens

Secuur

Betrouwbaar

Loyaal

Even voorstellen

Hallo, ik ben Cindy Miener!

Ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Samen met mijn partner Nick woon ik sinds een paar jaar in het dorpje Haarle wat in het mooie Overijssel ligt. 

Hobby's
Als de agenda het toelaat wandel ik graag met de hond op de Sallandse Heuvelrug - wat praktisch naast de deur ligt -, lees ik een spannend boek of ga ik naar antiek- en brocante marktjes. Ik kijk graag een goede film, in de bioscoop of lekker thuis op de bank, en ik ben altijd op zoek naar leuke koffietentjes of knusse restaurantjes. Mijn favoriete eten is Italiaans.

Ervaring
Ik heb meer dan 20 jaar in ondersteunende functies gewerkt, waarvan de laatste 18 jaar bij een groot internationaal juridisch kantoor op de Zuidas en in de Randstad. Als juridisch secretaresse heb ik ruim 10 jaar twee partners en hun medewerkers ondersteund in zowel de advocatuur als in het notariaat. Daarna heb ik 4 jaar op de afdeling Learning & Development als opleidingscoördinator gewerkt en vervolgens doorgegroeid naar adviseur opleidingen.  

Nieuwe uitdaging
Ik heb veel plezier gehad bij dit kantoor, en daar enorm veel geleerd. Maar omdat ik inmiddels was verhuisd naar Haarle en te maken had met veel fileleed, heb ik ervoor gekozen om als virtual assistant aan de slag te gaan.

Als virtual assistant help ik andere ondernemers met hun administratieve, organisatorische en secretariële zaken. Ik doe dit voornamelijk vanuit huis, maar als de aard van de klus het vraagt dan kom ik graag naar kantoor van de klant.

Regelaar
Ik ben een rasechte regelaar, met ruime ervaring in het plannen, organiseren, structureren en optimaliseren van werkzaamheden en processen. Mijn motto is: doe dingen zo efficiënt, effectief en praktisch mogelijk.

Profielfoto

 

"Ik help je graag om jouw bedrijf verder te professionaliseren en te laten groeien." 

 

Profielfoto

Benieuwd naar de mogelijkheden?

E. Info@vie-officesupport.nl

T. +31 (0)6 40898055