Over mij

Hallo, ik ben Cindy

jouw virtual en/of interim assistant

Ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Samen met mijn partner woon ik in het dorpje Haarle wat in het mooie Overijssel ligt.

Hobby's
In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond op de Sallandse Heuvelrug - wat praktisch naast de deur ligt -, lees ik een spannend boek of ben ik in de tuin aan het werk. Ik kijk graag een goede film, in de bioscoop of lekker thuis op de bank, en ik ben altijd op zoek naar leuke koffietentjes of knusse restaurantjes. Mijn favoriete eten is Italiaans.

Ervaring
Ik heb meer dan 20 jaar in ondersteunende functies gewerkt, onder andere als juridisch secretaresse bij een groot internationaal juridisch kantoor op de Zuidas en in de Randstad, als opleidingscoördinator bij voornoemd kantoor en als management-assistente bij de Provincie Overijssel.

Ik werk inmiddels al weer 4 jaar als zelfstandige virtual assistant en freelance secretaresse. Ik werk voor diverse ZZP'ers en ondernemingen en ondersteun hen op secretarieel, organisatorisch en technisch gebied. Dit doe ik vanuit huis maar ook op kantoorlocatie als de klant dat vraagt.

Regelaar
Ik ben een rasechte regelaar, met ruime ervaring in het plannen, organiseren, structureren en optimaliseren van werkzaamheden en processen. Mijn motto is: doe dingen zo efficiënt, effectief en praktisch mogelijk.

Profielfoto

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je even kennismaken?

Uiteraard geheel vrijblijvend!

Bedrijfsgegevens

Meijerinksweg 1

7448 RG Haarle (OV)

Kamer van Koophandel 75892936

Stuur een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.